+387 61 369 203 | udbuzim@gmail.com

HTML

Aktivnosti

NABAVLJENO SPECIJALNO VOZILO ZA POTREBE UDRUŽENJA

Vozilo nabavljeno kroz projekat "Pristupačan prevoz za osobe sa invaliditetom"

04.09.2021 16:17
Slika
 
Početkom mjeseca septembra 2021. godine, Udruženje distrofičara Bužim je realizovalo aktivnost nabavke specijalnog vozila za prevoz osoba sa invaliditetom. Vozilo je nabavljeno kroz projekat "Prilagođen prevoz za osobe sa invaliditetom", a služit će za osnovne potrebe udruženja i buduće aktivnosti udruženja. Osnovni cilj ovog projekata je bio da se dugoročno obezbijedi prilagođen prevoz za buduće potrebe udruženja.
U prvoj fazi ovog projekta provedena je humanitarna akcija kroz koju smo obezbijedili sredstva za konačnu realizaciju ovog projekta. Projekat smo uspjeli realizovati uz veliku financijsku podršku naših prijatelja, institucija i privrednika. Posebno valja istaći veliku podršku brojnih medija koji su pomogli u promociji ovog projekta.
Realizacijom ovog projekta dugoročno je olakšan osnovni rad Udruženja distrofičara Bužim i obezbijeđeni su uslovi za još efikasniji budući rad. Sve buduće aktivnosti udruženja zahvaljujući ovom projektu će biti mnogo olakšane, što ovaj projekat izdvaja kao najznačajniji od osnivanja udruženja do danas.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svojim prijateljima, institucijama, privrednicima i medijima zahvaljujući čijoj podršci smo uspjeli realizovati ovaj projekat.
0 0

Anketa

Da li ste zadovoljni sa procedurom pribavljanja ortopedskih pomagala u USK-a?