+387 61 369 203 | udbuzim@gmail.com
Aktivnosti

MENTORING POSJETA UDRUŽENJU PREDSTAVNIKA ORGANIZACIJE I.C. LOTOS IZ TUZLE

Radnom sastanku sa g-dinom. Zahirovićem koji je održan u hotelu Urban u Bužimu prisustvovao je veći broj članova i aktivista Udruženja distrofičara Bužim.

22.08.2023 18:31
Slika
 
Dana 22.08.2023. godine, Udruženje distrofičara Bužim je posjetio g-din. Suvad Zahirović iz organizacije IC Lotos iz Tuzle. Posjeta je organizovana u sklopu mentoring Programa za organizacije čiji su predstavnici učestvovali na edukacijama koje su organizovane u sklopu projekta Empower, a kojeg implementira Caritas Bosne i Hercegovine sa još pet partnerskih organizacija iz BiH, uz financijsku podršku Europske unije.

U cilju osnaživanja vlastitih organizacijskih kapaciteta, naša organizacija je iskoristila priliku i prijavila se za mentoring iz oblasti organizacijskog razvoja, čime nastojimo iznaći nove mogućnosti za unaprijeđenje rada naše organizacije.

Radnom sastanku sa g-dinom. Zahirovićem koji je održan u hotelu Urban u Bužimu prisustvovao je veći broj članova i aktivista Udruženja distrofičara Bužim.

Prisutni su u lijepoj atmosferi imali priliku razgovarati o brojnim temama iz oblasti koje se tiču rada organizacije i prava osoba s invaliditetom, te mogućnostima zajedničke saradnje u narednom periodu, a na sastanku su već dogovorene određene zajedničke aktivnosti ove dvije organizacije.

Zahvaljujemo se Caritasu BiH na pruženoj mogućnosti za ovaj mentoring Program, kao i g-dinu. Zahiroviću koji je svoje dugogodišnje bogato i uspješno radno iskustvo u organizacijama osoba s ivaliditetom podjelio sa aktivistima i članovima naše organizacije.
0 0

Anketa

Da li ste zadovoljni sa procedurom pribavljanja ortopedskih pomagala u USK-a?