+387 61 369 203 | udbuzim@gmail.com
Aktivnosti

RADNA POSJETA SAVEZU DISTROFIČARA FEDERACIJE BIH

Potpisan Sporazum o tehničkoj organizacijii XVI sportskih igara Saveza distrofičara FBiH,koje se igraju pod motom "Ne sami, zajedno je lakše".

15.04.2023 22:55
Slika
 
Dana 14.04.2023. godine, u sjedištu Saveza distrofičara Federacije BiH, održan je radni sastanak Predsjednika Udruženja distrofičara Bužim sa Direktorom Saveza distrofičara Federacije BiH.

Tema sastanka su bile tekuće i predstojeće aktivnostima Saveza, saradnja Saveza sa članicama, nova zakonska rješenja koja trebaju unaprijediti status i položaj osoba sa invaliditetom u FBiH, te niz drugih aktuelnih pitanja od značaja za osobe s invaliditetom.

Na sastanku su predsjednik Udruženja distrofičara Bužim g-din. Samir Đulić i direktor Saveza G-din. Almir Šahmanija potpisali sporazum o tehničkoj organizacijii XVI sportskih igara Saveza distrofičara FBiH,koje se igraju pod motom "Ne sami, zajedno je lakše", kojim Udruženje distrofičara Bužim preuzima tehničku organizaciju ovih igara čtvrtu godinu uzastopno.

XVI sportske igre Saveza distrofičara FBiH će se održati u periodu 24.05.-26.05.2023. godine u Fojnici, a na igrama će nastupiti pretstavnici svi kantonalnih i općinski udruženja sa područja FBiH.
Potpisani sporazum predstavlja nastavak naše dosadašnje dobre saradnje sa našim krovnim Savezom distrofičara FBiH, ali i potvrda dobro izgrađenog međusobno povjerenja.
0 0

Anketa

Da li ste zadovoljni sa procedurom pribavljanja ortopedskih pomagala u USK-a?