+387 61 369 203 | udbuzim@gmail.com
Aktivnosti

Sastanak sa direktorom Zavoda zdravstvenog osiguranja USK-a

Aktivnost u sklopu projekta "Zajedno za ortopedska i druga pomagala bez korupcije"

28.06.2022 17:45
Slika
 
Dana 28.06.2022. godine, u sklopu projekta "Zajedno za ortopedska i druga pomagala bez korupcije", u kabinetu direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja Unsko - Sanskog kantona održan je sastanak direktora Zavoda mr. Jasmina Husetića sa članovima projektnog tima. Cilj ove projektne aktivnosti je bio da se Zavod kao ključna institucija u procesu nabavke ortopedskih i drugih pomagala upozna sa ciljevima i aktivnostima projekta, te dobije konkretna podrška Zavoda u ostvarivanju istih.

Na sastanku glavni kordinator projekta G-din. Samir Đulić je upoznao direktora sa ključnim ciljevima i aktivnostima projekta, sa posebnim osvrtom na inicijative i aktivnosti koje će biti direktno usmjerene prema Zavodu zdravstvenog osiguranja USK-a tokom projektnog perioda. Direktor Zavod je dao otvorenu podršku ključnim ciljevima projekta, te su na samom sastanku dogovreni konkretni koraci u ostvarivanju istih.

Projekat "Zajedno za ortopedska i druga pomagala bez korupcije", Udruženje distrofičara Bužim implementira zajednu u partnerstvu sa udružnjem Amputiraca Bužim, kroz veliki USAID projekat "Podrška građanima u borbi protiv korupcije", a kojeg realizuje Centar civilnih inicijativa kao glavni nosioc ovog projekta.
0 0

Anketa

Da li ste zadovoljni sa procedurom pribavljanja ortopedskih pomagala u USK-a?